Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Δρίτσας vs Παπαδημούλη

Έχω ξαναγράψει για την απουσία σαφούς κυβερνητικής γραμμής στον ΣΥΡΙΖΑ. Συμβαίνει de facto. Συνιστώσες επί συνιστωσών που γλυκάθηκαν από μία επερχόμενη νίκη και τελικά αποφάσισαν να χτίσουν το μαντρί που τόσα χρόνια δεν είχαν. Και όχι μόνο το έχτισαν αλλά τελικά δεν το υπακούν κιόλας.

Ενώ αυτές τις μέρες ο Τσίπρας είναι κάπου εξαφανισμένος και τη ίδια στιγμή δεν δίνει ραπόρτο στον εκπρόσωπο τύπου που πρέπει να αναγγέλλει την γραμμή, ο καθένας από τους βουλευτές βγαίνει και λέει απλά την γνώμη του. Κάπως άναρχο, αλλά ειλικρινές.

Σήμερα είχαμε την διάσταση ανάμεσα...
...στον Παπαδημούλη και τον Δρίτσα σε σχέση με τα γεγονότα της Ύδρας, όπου φοροφυγάδες, αυτοί της αστυνομίας, στάλθηκαν στην Ύδρα για να προστατεύσουν φοροφυγάδες, του ΣΔΟΕ, που είχαν πάει εκεί για να ελέγξουν φοροφυγάδες, τους ιδιοκτήτες των high society καφενέδων.

Ο Παπαδημούλης. προς τιμήν του έγραψε: «Το δίκιο του Υδραίου φοροφυγά μου είναι απεχθές. Όσο μεγαλύτερη η φοροδιαφυγή,τόσο αγριότερη η περικοπή μισθών ,συντάξεων. Καθαρές κουβέντες...», θυμίζοντάς μας ότι παίζει και κάποιος στο ΣΥΡΙΖΑ που μιλάει χωρίς να μετατρέπει τα πάντα σε φθηνό λαϊκισμό.

Αυτό το κάνει ο Δρίτσας και ένα πλήθος αριστερών μαριονετών: "Αυτό δεν είναι επιχείρηση χτυπήματος της φοροδιαφυγής. Είναι μία ανόητη και πολυδάπανη παράσταση επίδειξης κρατικής και κυβερνητικής πυγμής, με εντελώς αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα και με γελοιοποίηση της χώρας μας διεθνώς."

Μα προφανώς είναι. Δεν είπε κανείς το αντίθετο, όταν όμως πελάτες και συνάδελφοι εξεγείρονται προς βοήθειαν ενός φοροφυγά και πάλι θίασο έχουμε, απλά τον αρχίζουν οι ηρωικοί φοροδιαφεύγοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου