Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Πιο Ρεπουμπλικάνος πεθαίνεις: Υπόθεση Dave Mustaine/ Megadeth

Όσοι στην εφηβεία τους άκουγαν μέταλ σίγουρα θα είχαν αποτίσει φόρο τιμής σε κάποιον από τους Big 4. Κάποτε άρχισαν να απογοητεύουν, κάπου όταν ο Hetfield και ο φιλενάδας Ulrich άρχισαν να επιτίθενται και να νικούν τελικά το Napster ή όταν οι Slayer άρχισαν τα κονταροχτυπήματα για το ποιος είναι πιο heavy με τους Sepultura, έχοντας έναν πάντα αντιπαθητικό white trash αμερικάνο, τον Kerry King και έναν "αυτοδημιούργητο" χιλιανό-αμερικάνο Araya που κοκορεύεται για το πόσο γκανγκστα ήταν η γειτονιά του.

Όλοι επίσης θα θυμόμαστε την στροφή του Mustaine των Megadeth κάποτε στον χριστιανισμό. Παραμένει λοιπόν ένας ξαναγεννημένος υπηρέτης του Θεού και οι τελευταίες του δηλώσεις σε μία συναυλία στην Σιγκαπούρη αποδεικνύουν ότι έχει πάρει όλο το πακέτο του Tea-Party:

"Στη χώρα μου, ο πρόεδρος μου προσπαθεί να περάσει την απαγόρευση της οπλοκατοχής, και γι' αυτό σκηνοθετεί όλες αυτές τις δολοφονίες"

Το λέει αυτό αναφερόμενος...
...στα πρόσφατα περιστατικά αναίτιας βίας. Τον Τζόκερ της πρεμιέρας του Μπάτμαν και τον ναζιστή που άνοιξε πυρ και σκότωσε Ινδούς Σιχ. Ότι δηλαδή τα περιστατικά αυτά ήταν (άλλη) μία συνωμοσία της κυβέρνησης Ομπάμα για να πάρει το άλλοθι και να απαγορεύσει την θεμέλια λίθο της αμερικάνικης δημοκρατίας, το δικαίωμα στον κάθε πολίτη να φέρει όπλα.

Εάν είναι κάθε ναρκομανής που "καθαρίζει" μετά να γίνεται βλάκας, καλύτερα να μένει ναρκομανής. Έγραφε και καλύτερη μουσική τότε, ο "Τζίζα" έλειπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου