Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Τρεις ύποπτες δολοφονίες ή όταν η αστυνομία χάνει την σκηνοθετική της φαντασία

Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε έναν νεκρό Ιρακινό στο κέντρο της Αθήνας. Μέχρι αυτή την στιγμή οι δράστες "αγνοούνται" και έχει στηθεί "ανθρωποκυνηγητό" για την σύλληψή τους. Τις επόμενες μέρες είχαμε άλλους τρεις νεκρούς. Όλοι μετανάστες, ένας Μαροκινός, δύο Πολωνοί. Πάλι ο νους μας πήγε στο κακό. Η Χρυσή Αυγή ξαναχτύπησε;

Όχι είπε η αστυνομία: Στην μία περίπτωση, αυτή του Μαροκινού, επρόκειτο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, Λογόφερε με έναν ομοεθνή του, υπό την επήρεια αλκοόλ, ο οποίος τον μαχαίρωσε και τελικά τον σκότωσε. Ο δράστης συνελήφθη. Cut! Το κρατάμε.

Στην περίπτωση των Πολωνών,...
...επρόκειτο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.  Λογόφεραν με έναν ομοεθνή τους, υπό την επήρεια αλκοόλ, ο οποίος τους μαχαίρωσε, πέταξε τον έναν στα σκουπίδια και μετά σκότωσε και τον άλλον. Ο δράστης συνελήφθη. Cut! Το κρατάμε.


Προχθές είχαμε και έναν νέο τραυματισμό ενός μετανάστη ψαρά, ο οποίος λογόφερε με ομοεθνή του που τελικά τον μαχαίρωσε. Cut! Το κρατάμε.

Ενδιαφέρον μοτίβο αυτό. Προφανώς και υπήρξαν συλλήψεις, αν δεν υπήρχαν μπορεί να μιλούσαμε για νέες ανεξιχνίαστες δολοφονίες, αυτές των "δραστών". Εδώ δεν χρειάζεται να είσαι και Μπέκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου