Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Νεκρός Ιρανός στο κέντρο της Αθήνας: Οι πληροφορίες λένε ότι οι δράστες δεν είναι ανθρωπόμορφα κτήνη

Μεταφέρω από το theinsider.gr:

"Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε τα ξημερώματα της Κυριακής νεαρός αλλοδαπός, υπήκοος Ιράν, στο κέντρο της Αθήνας. Ο νεαρός Ιρανός, που έφερε πολλαπλά τραύματα, πιθανότατα από μαχαίρι, κατέληξε το μεσημέρι στο νοσοκομείο
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, η επίθεση σημειώθηκε στις 04:37, στην οδό Αναξαγόρα 17. Ο τραυματίας διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου κατέληξε το μεσημέρι στις 13.15.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, δράστες είναι πέντε άτομα, που επέβαιναν σε τέσσερις μοτοσικλέτες και λίγο πριν, στην ίδια περιοχή, είχαν επιχειρήσει να επιτεθούν σε άλλους δύο αλλοδαπούς (υπηκόους Ρουμανίας και Μαρόκου), οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν.Δένδιας, εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη του προς του οικείους του νεαρού Ιρανού και διεμήνυσε:

«Δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση ότι η Πολιτεία θα είναι αμείλικτη προς όλους τους δράστες εγκληματικών ενεργειών, οποιαδήποτε υποτιθέμενη πρόφαση κι αν βρίσκουν. Ζήτησα ήδη από την Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας την επιτάχυνση των ενεργειών για την ανακάλυψη των δραστών της δολοφονικής επίθεσης, προκειμένου να οδηγηθούν το συντομότερο δυνατόν ενώπιον της Δικαιοσύνης»."

Αυτή τη φορά οι δολοφόνοι δεν είναι ανθρωπόμορφα κτήνη,...
...δεν είναι τέρατα, εκτός και αν αποδειχθεί ότι είναι τελικά και εκείνοι αλλοδαποί (που δεν είναι).

Ο αμόρφωτος Δένδιας (καταραμένοι Δωριείς) εδώ και μία εβδομάδα εξαπολύει τις, κυνικά ονομασμένες, επιχειρήσεις σκούπα του Ξένιου Διός, για να εξευμενίσει την Χρυσή Αυγή. Πρακτική που θα έπρεπε να γίνεται συστηματικά και οργανωμένα εδώ και χρόνια, και όχι αφού μία εγκληματική οργάνωση μπήκε στη Βουλή.

Και ενώ ο Ξένιος έχει εμφανή αποτελέσματα, αντί η ναζιστική δεξιά να σωπάσει συνεχίζει την δουλειά της και το λέω επειδή η επίθεση στον Ιρανό φωτογραφίζει με άνεση την Χρυσή Αυγή. Βέβαια αυτό είναι κάτι που ποτέ δεν θα επιβεβαιωθεί, γιατί η ΧΑ έχοντας τους κατάλληλους συνδέσμους μέσα στην αστυνομία πάλι θα βγει αλώβητη και καθαρή, ο Μιχαλολιάκος θα αρνηθεί κάθε ανάμειξη ως συνήθως και εμείς όλοι θα συνεχίσουμε ένα επικίνδυνο κρυφτό που μυρίζει Βαϊμάρη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου