Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Αποτυχία της Αστυνομίας ο "Ξένιος Ζεύς"

Μεταφέρω από την ΠαραΠολιτική:

"Σύμφωνα, λοιπόν, με τα συγκεκριμένα στατιστικά δεδομένα 4 στους 5 προσαχθέντες μετανάστες διαμένουν νόμιμα, έστω και προσωρινά, στη χώρα και δεν μπορούν να απελαθούν. Το ποσοστό είναι εντυπωσιακό κι αποδεικνύει ότι εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν. Όσοι ονειρεύονται μαζικές απελάσεις παρανόμων μεταναστών θα πρέπει είτε να τους βρουν είτε να...αποδείξουν ότι υπάρχουν.

Το μόνο βέβαιο είναι πάντως ότι μέχρι στιγμής η πολυδάπανη επιχείρηση "Ξένιος Ζευς" δεν αποδίδει τα αναμενόμενα."

Σχόλιο SpammerBoar:...
...Τί σημαίνει αυτό; Ότι από τους 7.400 μετανάστες που συνελήφθησαν μόνο οι 1.600 είναι "λάθρο", σύμφωνα και με τα στοιχεία της αστυνομίας.

Οπότε μπορούμε να υποθέσουμε τα εξής: 

1) Όλοι οι λαθρομετανάστες της Ελλάδας πήραν γραμμή (από τους εχθρούς της Ελλάδας, ντε) πριν από την επιχείρηση και κρύφτηκαν.

2) Ότι η επιχείρηση του Δένδια δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μία προσπάθεια εντυπωσιασμού και κατευνασμού της Χρυσής Αυγής -που ψαρεύει κόσμο από τη ΝΔ- και ότι τελικά σκοπός του Διός δεν ήταν η αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, αλλά η τρομοκράτηση των μεταναστών εν συνόλω, καθώς είναι φανερό ότι αυτοί έχουν πλέον εξαφανιστεί από το κέντρο, αφήνοντας ελεύθερο έναν δημόσιο χώρο που κινδυνεύει να καταληφθεί από τα SA του Μιχαλιολιάκου, με φωτεινό παράδειγμα την εκτέλεση του Ιρανού χθες.

Διαλέγετε την δική σας εκδοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου