Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Αρρωστάκια Νο.7: Όταν η τέχνη παρελαύνει η σοβαρότητα περιττεύει


Στο Νο.7 των αρρωστακίων έχουμε πολύ τέχνη που αποφάσισε να γίνει στρατευμένη και απάλευτη στην "ομορφότερη χώρα του πλανήτη" (να διαβαστεί με φωνή βαρυά και τραχιά).




1) Έχει παρέλθει η ώρα του αλλά πρέπει να σχολιαστεί ο Κραουνάκης. Σε μία έξαρση εφηβικής λογικής του παράλογου, που συνοψίζεται στο "Κοίτα man, αν δεν ήταν οι Νιρβάνα εσύ θα άκουγες ακόμα Bon Jovi και τον Μιχαλάκη τον Jackson", ο Σταμάτης δήλωσε με την γνωστή φθηνή λογοτεχνικότητά του:

«Καλώς ήρθατε Μερκέλα, καγκελάριος, κιγκλιδωματάριος της ευρωζώνης στραπατσάριος, του κεφαλαίου ιμπρεσάριος, των συμφερόντων τοπαμάριος. Αισχύλος, Σοφοκλής, Ευριπίδης, Αριστοφάνης, Καβάφης, Σολωμός, Γκάτσος, Σαπφώ, Μίκης, Μάνος κι εγώ σου δηλώνουμε: 

Μας χρωστάτε μωρή μουλαροζαργάνα, δεν χρωστάμε. Αν δεν ήταν οι Έλληνες, Μερκέλα μου, θασουν… καπάκι μπίρας».

Και εμάς αν δεν μας έφερναν εδώ κανά Γερμανό μηχανικό με το τέλος της επανάστασης θα μέναμε σε νεοελληνικές γιούρτες και θα τρώγαμε κρεμμύδια σαν να ήταν μήλα, όπως μας κατηγορούσε ο Σολωμός που επικαλείσαι. Άσε που χωρίς τους Γερμαναράδες δεν θα είχες κόμμα να υποστηρίζεις, βλήμα. Αλλά δεν το κάναμε θέμα, το κάναμε;

Υ.Γ: Γιατί καπάκι μπύρας;

2) Οι γραφικότητες συνεχίζονται με τον Γαϊτάνο και τον Νότη που δήλωσαν υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής. Και καλά ο Νότης, ξέραμε ότι κάπου εκεί κινείται γιατί είναι ο Ν.1 διανοούμενος του έλληνα κάγκουρα, και άμα η υπερποσότητα τεστοστερόνης εγγράφεται πάνω στις φαβορίτες και τα μικρά φλώρικα μουσάκια αυτό κάνεις.
 

Αλλά ρε Γαϊτάνε, αν είσαι κάτι πέρα από ψάλτης, είναι θηλυπρεπής και η Χρυσή Αυγή δεν έχει δείξει ότι συμπαθεί πολύ τους "otherwise sexed". Για την ακρίβεια χθες έδειραν έναν στο Γκάζι. Μήπως να το ξανασκεφτείς; Έτσι όπως πάμε η "νύχτα των μεγάλων μαχαιριών" δεν θα αργήσει... Know your enemy...


3) Δεν ξέρω τί να πρωτοδιαλέξω για να μεταφέρω εδώ. Σας δίνω απλά το
link όπου μία ελληνίς συγγραφεύς, ονόματι Αλεξάνδρα Συμεωνίδου, αποφάσισε να δείξει πόσο ουάου και γαμώ είναι το γονίδιο που έχει κάθε ελληνίδα γυναίκα και να το δημοσιποιήσει στην κατάλληλη εφημερίδα, (ποιά άλλη εκτός από) την Ελεύθερη ώρα. 

Το linkάκι εδώ

Διαβάστε μόνοι σας και πηγαίντε αγοράστε το βιβλίο γιατί άμα το δανειστείτε παίζει και να σας κυνηγάει τελικά και η Χρυσηίδα η Δημουλίδου και να κάνε φώτοσοπ την μάπα σας σε σώμα τσουπακάμπρα. Και δεν το θέλετε αυτό γιατί είναι μάστερ στο φώτοσοπ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου